FOTOSTUDIO TURNHOUT

Opening fotostudio in Turnhout

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

 Als fotograaf wilde ik mijn creatieve visie naar een hoger niveau tillen, zonder afhankelijk te zijn van de grillen van het Belgische weer. Daarom koos ik ervoor om een fotostudio in Turnhout te openen. Hier kan ik mijn creatieve ei kwijt en mijn eigen visie in een omgeving die ik zelf vormgeef.

Mijn missie is om gezinnen een tastbaar mooi moment te geven met prachtige herinneringen voor later. In de studio kan ik mijn fotografie tot in de kleinste details uitwerken, met verschillende settings die ik per thema kan aanpassen. Denk aan een minimalistische touch met bloemen of een newbornshoot met natuurlijke materialen zoals een houten bedje of een mandje.

Ik hou van minimalistische elementen, zoals bloemen, een mooie lichte omgeving, zonder drukke prints of opvallende kleuren. Daarom vind je in mijn studio ook altijd een vleugje bloemenpracht of natuurlijke elementen, als een eerbetoon aan de eenvoud en schoonheid die mij inspireren.

De fotostudio is meer dan alleen een ruimte om foto’s te maken. Het is een plek waar ik mijn passie voor fotografie tot uiting kan brengen in een gezellige lichte binnenruimte in een serene sfeer waar je even tot rust kan komen. 

 

fotograaf Sophie Adam uit Turnhout
Zakelijke portretten

 Ik kan niet wachten om alle informatie omtrent mijn fotostudio met jou te delen, waar passie en creativiteit samenkomen om magie te creëren!

Of je nu op zoek bent naar een portret, familie, newborn, fashion, of zelfs een bruids- of bedrijfsshoot, je bent hier van harte welkom.

Ik kan niet wachten om de deuren eind mei 2024 te openen en je persoonlijk te verwelkomen in een ruimte vol inspiratie en mogelijkheden.

Volg de opbouw van onze studio en krijg een kijkje achter de schermen op mijn Instagram-account.

En als je er zeker van wilt zijn dat je geen enkele update mist, schrijf je dan hieronder in op onze mailinglijst. Op die manier blijf je altijd op de hoogte van alle nieuwtjes, speciale evenementen en exclusieve aanbiedingen.