fotograaf Sophie Adam uit Turnhout

A Photograph Is A Return Ticket To A Moment Otherwise Gone

Fotograaf Sophie Adam Uit Turnhout

Ik ben Sophie Adam

Sinds de komst van mijn dochter Sierra besef ik nog meer dat de tijd voorbij vliegt. Net daarom leg ik zo graag de meest bijzondere momenten vast op beeld.

In deze drukke wereld die maar sneller en sneller gaat, bied ik jou een pauzeknop aan. Door foto’s te maken van de mooiste hoogtepunten van je leven.

Zoals je zwangerschap, de geboorte van je baby, je huwelijk, een communie of welk ander bijzonder moment met je gezin.

Sophie x

Mensen die me beter kennen, weten dat ik… 

Oplaad in de natuur en me omring met beestjes

In de natuur kan ik effectief loslaten en herbronnen, het zien van de levende natuur, geeft me een gevoel van liefde en warmte. Daarnaast ben ik een dierenvriend van de bovenste plank. Ik droom zelfs van ooit een olifantenpension te openen in verre oorden…

Graag experimenteer met gezichtsmaskers en makeup

Sinds kleinsaf aan was ik al geïnspireerd door de beauty wereld: op mijn 6 jaar stond ik met mijn oma al voor de spiegel om make-up samen aan te brengen. Wat is voor mij me-time? Jezelf pamperen met de nieuwste gezichtsmaskers op de markt en een tas met heerlijke losse thee… Heaven for me!

Rustig wordt van filmmuziek

Alhoewel dat ik ook fan ben van andere muziekstijlen , zet ik bijna dagelijks filmmuziek op: Hans Zimmer tijdens mijn nabewerking of een ritje in de auto is mijn favoriet, uren vliegen voorbij…

Regelmatig het ‘kind in mij’ eens laat losgaan

Wie mij kent, weet dat ik zeker en vast een serieuze kant heb, maar wat ik nooit wil verliezen is het kindse in mij. Gaan naar pretparken bijvoorbeeld. Bij een bezoekje ben ik die persoon speelt met de kinderen die aanwezig zijn: ideaal dus ook om kinderen los te krijgen bij een fotoshoot.

fotograaf Sophie Adam uit Turnhout

Mijn manier van werken

De tijd nemen voor mijn klanten, Luisteren naar hun verhaal en het mooie in ieder mens zien en vastleggen.

Zo is mijn voorliefde voor fotografie ontstaan en dat onbetaalbaar gevoel wens ik graag met andere mensen delen. Investeer in ervaringen, niet in materialistische zaken, het gelukzalig gevoel blijft veel langer als je voor de ervaringen gaat.

Een foto maken is zoveel méér dan een druk op de knop. Als portretfotograaf leg je een belangrijk moment vast, een herinnering dat nooit verloren gaat. Het staat voor: een koestermoment, pure emoties, schattige lachjes, en fijne families.

 

Een fotoshoot is een totaalbeleving. Ik ondersteun jou met kledingkeuzes, styling, ontspannen en poses aannemen tijdens onze fotoshoot. Mijn missie? Foto’s waarin jullie jezelf herkennen en waar jullie nog jaren naar terug kunnen kijken.

Na jouw boeking, ontvang je van mij een make-up & kledinggids met uitgebreide kledingtips voor het hele gezin: zowel voor jou, als partner, kinderen. Na de fotoshoot, ontvang je binnen de 2 weken een link met toegang tot een online gallerij met alle genomen foto’s. Ik vind het belangrijk dat jullie als gezin zelf jullie foto’s kiezen. Na jullie keuze ontvangen jullie een foto-album als mooi aandenken, inclusief een USB stick met hoge resolutiefoto’s zonder watermerk.

fotograaf Sophie Adam uit Turnhout

Laten we kennismaken!